Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем със съединителя

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем със съединителя

карам си цял ден без проблеми и преди около час натискам въпросният "педал" и тои потъна до доло и неможах да включа на скорост, на място докато работи се чува едно скърцолене. Като натисна педала започва шоуто... скърца, стърже, тропа и педала трепери... сега е тъмно да гледам каквото и да е, но ако можете да ми дадете съвет от къде да започна утре
    Lexus Is200
    Honda CBR 600 F4i

почни от най-безболезненото - самият педал, лагерче

от там на долу - помпа горна, съединител и т.н.

дано е най-лекото
    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Лагера е преебал притискателния диск Освем със смяна не може да се оправи по друг начин
      RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
      0899832271 Сашо

Comment

Колега,по твоите обяснения доколкото разбрах става въпрос за лагера на съединителят ,а там се сваля скоростна кутия. Възможно е и от вилката да е но ме съмнява.Иначе немога да си обясня шумът който се чува при натискане напедала.

Comment

Първоначално публикувано от Gin4o-majstora
          Колега,по твоите обяснения доколкото разбрах става въпрос за лагера на съединителят ,а там се сваля скоростна кутия. Възможно е и от вилката да е но ме съмнява.Иначе немога да си обясня шумът който се чува при натискане напедала.
          Няма шанс да е от вилката,тя няма как да стърже Стърженето се получава от лагера То колега и за смяна на вилка се сваля скоростната кутия
          0899832271 Сашо

Comment

значи утре я вкарвам в бокса и ще обясна горе доло какво може да е, защото грам ме няма с тея съединители и дано мина тънко
            Lexus Is200
            Honda CBR 600 F4i

Comment

Без да ми се сърдиш-но няма да е тънко. Комплекта Валео струва 210лв. в София при вас може и повече,евентуално вилка 35лв и труд около 100лв и си го сметни сам.Желателно е да смениш и гумичките на долната помпа на съединителя,сега е по лесно и струват около 7-8лв.Успех
              0899832271 Сашо

Comment

Ами ако е спукал и котията а?

Comment

а втора употреба такива елементи взимат ли се ? то е ясно че е рисковано...
                  Lexus Is200
                  Honda CBR 600 F4i

Comment

Първоначално публикувано от fen italianski
                    ако съм спукал кутията продавам колата...
                    Lexus Is200
                    Honda CBR 600 F4i

Comment

Не недей.

Comment

Моят ремонт днес беше по сложен и пак не я продавам.

Comment

Първоначално публикувано от fen italianski
                          Моят ремонт днес беше по сложен и пак не я продавам.
                          е прекалено много си я обичам че да я дам но съм бесен...
                          Lexus Is200
                          Honda CBR 600 F4i

Comment

Не се притеснявай ,всичко се оправя -както каза(FENITALIANSKI).

Comment

[quote=J_I_V_K_O]
                              Първоначално публикувано от "fen italianski":27aitgq1
                              ако съм спукал кутията продавам колата...[/quote:27aitgq1] Е нема такива глупости,старая се да запазвам добрия тон но такива диагнози ми взимат акъла Единствено втора употреба може да сложиш притискателния диск,феродовия и лагера задължително нови.Вилката също подлежи на ремонт,ако майсторите знаят как Аз бих ти предложил следния вариант ако не ти се дават пари за Валео--лагер Бреда (задължително)17-18лв,феродов 38-40лв и притискателен втора употреба Валео или Luk за около 40-50лв. Евтиния вариант на нов притискателен е Мекарм- но не винаги карат доста Успех
                              0899832271 Сашо

Comment

Working...
                              X